Pul
>>SC<<
Ekspert
|
że...że...że co?! o.O Woda z kranu :D No dobra...Naturalnie źródlana z... no ciekawe skąd jak zawsze w reklamach mówią, że z naszych polskich gór a tam podobno nie ma miejsca, z którego można by ją 'brać' :O
Picie gazowane czy niegazowane?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JankesKyo!
>>SC<<
Zaawansowany użytkownik
It' s OK If You smile for yourself!
|
Gazowane ale bez przesady:D Raz piłem tak zimna i gazowana pepsi ze mialem lzy w oczach i przez chwile nie moglem oddychac:D
Auta "terenowe" czy "normalne" ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sheyd
Ekspert
Swój świat, własne kredki xd
|
kurna różnica między tym to jak wrotki czy kombajn ._. a sportowe to co :< ? I co rozumiesz przez normalne oO? Nie wiem może się czepiam ale nie wsadzam samochodów do jednego worka one też mają duszę xD Sprecyzuj to odpowiem xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JankesKyo!
>>SC<<
Zaawansowany użytkownik
|
Ty pewnie walniesz ze sportowe Audi :P I to najlepiej takie w ktorym jest tyle miejsca co w maluchu:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sheyd
Ekspert
|
phu wygląd może czasami mylić - liczy się to co jest pod maską ;d ale nie o tym dokładnie tu mowa ;x Nadal nie sprecyzowałeś i tylko rozpocząłeś offtop ._.'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TehDurin
>>SC<<
Ekspert
Ja jestem bogiem. Uświadom to sobie.
|
Te, stary, masz coś do sportowych audi!? Widziałeś tę A4 na torze Poznań w tegorocznych mistrzostwach? DTM wypasione w kosmos z tym body kitem, spoilerami i dyfuzorem, staaary. Wyprzedił takie fury jak Porsche 997 GT3 i Ferrari F430. :> [fota]Co do samochodu - nie terenowy ani nie normalny : ja bym wolał muscle car np. camaro albo shelby mustang (choć tak naprawdę marzenie to Mustang Shelby GT500 z 67' roku, tak zwana Eleonor ;* - pamiętacie 60 sekund?), a tak bardziej realnie to jakieś subaru, lancer lub silvia, coś w ten deseń. Kuurde, sorry za oftop, dla samochodów powinien być oddzielny temat! :( Popieram całą twą wypowiedź Teh xDDD z tą różnicą, że póki co audiki mi się podobają i sportowe wersje mrr xd, ale nie mam wybranego dokładnie typu. Wybór ten dokonam jak już będę na kupnie jakiegoś samochodu to wówczas pewnie na tą że decyzne wpłyną takie rzeczy jak dane techniczne, wygląd, opłacalność i utrzymanie xD Za szybko się wszystko zmienia w tej dziedzinie aby rozważać przed czas swoje wybory - w sumie i dobrze xd Ale pewnie i tak większy przełom dokona się wkrótce... :) ~Sheyd
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 10 Czerwiec 2010 o 04:02 pm wysłane przez Sheyd »
|
|
|
|
|
PyciuBrother
Zaawansowany użytkownik
Czas jest magią
|
Niewiadomo Komputer czy Nauka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pul
>>SC<<
Ekspert
|
Na chwilę obecną nauka, ale tak to komputer
Być pedałem/lesbijką czy transwestytą?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adas22
Nowy użytkownik
|
Bardzo głupie pytanie , czemu nie ma odp heteroseksualistą ? Nie chce byc ani tym ani tym ani tym , natomiast toleruję wszystkich . gra komputerowa czy gra w piłkę w realu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TehDurin
>>SC<<
Ekspert
Ja jestem bogiem. Uświadom to sobie.
|
Oczywiście, że w realu. Najbardziej to kosz (+chciałbym grać w amerykański football :D Musze poczekać 2 lata i będę startował do drużyny).
Przejechać rajd Dakar na motorze, quadzie czy samochodem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pr0Fight3rPL
Ekspert
|
to nie jest x czy y czy z :P Ale wybieram quada
Gadu Gadu czy AQQ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PyciuBrother
Zaawansowany użytkownik
Czas jest magią
|
Aqq Magia czy Miecz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JankesKyo!
>>SC<<
Zaawansowany użytkownik
|
Magiczny miecz :P Nie no oczywiście, że miecz:)
alkohol czy marihuana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sheyd
Ekspert
|
alkohol ;d
Sex czy pieniądze xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kat1e
Ekspert
Kitteh!1
|
Pieniądze ;) bo za to można mieć i to i to ;)
Ban czy Banan?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|